Lauchfondue und Speckstreifen-Toast mit Gewürzen
Tefal
Rezept von Tefal

Lauchfondue und Speckstreifen-Toast mit Gewürzen

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  • Gesamtzeit 20 Min.
  • Zubereitung
    20 Min.
  • Backen
    0 Min.
  • Abkühlen
    0 Min.

Zutaten

8 Personen

  • 8 Stück Lauchstangen

  • 200 g Speckstreifen

  • 8 Scheibe Brot

  • 1 Kurkumapulver

  • 1 Currypulver

  • 80 cl Kochendes Wasser

  • 4 Olivenöl

  • 1 Prise Salz

  • Pfeffer

Zubereitung

Schritte 1 /6

*Wash the whites of the leeks and finely chop them up.

  • 8Stück Lauchstangen

Schritte 2 /6

*Place them in your ActiFry pan, spread the lardons on top, season with salt and pepper.

  • 8Stück Lauchstangen
  • 200g Speckstreifen
  • 1Prise Salz
  • Pfeffer

Schritte 3 /6

*Add the spices then add half of the oil and the boiling water.

  • 1 Kurkumapulver
  • 1 Currypulver
  • 80cl Kochendes Wasser
  • 4 Olivenöl

Schritte 4 /6

*Close the lid. Begin cooking for the specified time.

Schritte 5 /6

*Toast the slices of bread. Drain the leeks.

  • 8Stück Lauchstangen
  • 8Scheibe Brot

Schritte 6 /6

*Drizzle the bread with the rest of the olive oil, cover with leek fondue, add salt if necessary and serve as soon as possible.

  • 8Stück Lauchstangen
  • 8Scheibe Brot
  • 4 Olivenöl
  • 1Prise Salz