Personenanzahl
Kosten
Schwierigkeitsgrad
Vorbereitungszeit
Garzeit
*Without peeling them, cut the courgettes into sticks of the same size, 5-6 cm in length, depending on the size of your courgettes.
*Break the eggs and beat them in a shallow dish, then season generously with salt and pepper. Mix the parmesan and breadcrumbs, and tip the mixture into another shallow dish.
*Put the flour in a sandwich bag, add the courgette sticks and shake well until fully coated.
*Then dip each one in the beaten egg, and then into breadcrumb/parmesan mix.
*Remove the paddle from your ActiFry. Put the courgette sticks in your ActiFry pan, then brush with olive oil.
*Begin cooking for the specified time.
*Serve hot, with a fromage blanc and chive sauce or a ready-made tartare sauce.
Eine vollständige köstliche Mahlzeit in nur einem Durchgang mit 99 % weniger Fett*
*Zubereitung von 1,5 kg frischen Pommes frites bei einem Gewichtsverlust von 55 % mit 2 cl Öl gegenüber traditionellem Frittieren mit 2,2 l Öl und Zubereitung von 4 Steaks in 10 Minuten ohne Fett gegenüber traditioneller Zubereitung in einer Pfanne mit 10 g Butter in 2 Minuten pro Seite
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